درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید تا آخرش رو ببینید بهتون قول می دم ضرر نمی کنید
لينک به ما
GILAS WEBLOG<===>گيلاس وبلاگ

لينک ما
این صفحه را به اشتراک بگذارید
آخرين مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 97
بازدید هفته : 165
بازدید ماه : 154
بازدید کل : 184408
تعداد مطالب : 262
تعداد نظرات : 31
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


گیلاس وبلاگ
هرچی بخوای




 این روش 100% تضمینی و هرکی شک داره می تونه نره و ادامه مطلب رو بخونه؛ اما من امتحان کردم و جواب هم گرفتم، حالا اختیار با خودتونه...



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:, :: 18:4 :: نويسنده : علی مدیحی

 مسلما 1 مساوی با 1 است اما عکس زیر کاملا منطقی نشان دهنده آن است که یک مساوی با 2 است. آیا کسی میتواند بگوید که چه ترفندی در اینجا به کار رفته و یا شاید هم ترفندی در کار نبوده و 1 مساوی با 2 است!!!

 



چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:, :: 18:3 :: نويسنده : علی مدیحی
سوسا یعنی چه؟
سوسا يا سوزا ( Susa ) نام شهر باستاني شوش (شوش دانيال کنوني) مي باشد.
شهر شوش از دير باز بستر تولد و گسترش تمدنهاي بزرگي همچون ايلامي ها، هخامنشيان، سلوکيان، پارتيان و ساسانيان بوده است.
شوش شهري باستاني واقع در يکصد و پنجاه کيلومتري شرق رود دجله در استان خوزستان از دوران امپراطوري ايلاميان، هخامنشيان و اشکانيان است. شوش يکي از قديمي ترين سکونت گاههاي شناخته شده منطقه است، احتمالاً به سال 4000 تا 5000 پيش از ميلاد پايه گذاري شده، با وجود اينکه نخستين آثار يک دهکده مسکوني در آن مربوط به 7000 سال پيش از ميلاد هستند. 
شوش در دوره هخامنشيان شکوه گذشته خويش را باز يافته و چهار راه شرق و غرب گرديد. با توجه به اهميت و موقعيت جغرافيايي و سياسي خاص شوش بود که راههاي بسياري و به ويژه راه بزرگ موسوم به «راه شاهي» ارتباط اين شهر را به نقاط گوناگون جهان برقرار کرد. راه شاهي که در دوره هخامنشيان و به دستور داريوش بزرگ ساخته شد، شهر شوش، پايتخت سياسي دولت هخامنشيان را به پاسارگاد، تخت جمشيد و ديگر شهرهاي امپراطوري، از جمله شهر نامي سارد پايتخت کشور ليدي پيوند مي‌‌داد. مي‌توان گفت اداره سرزمين پهناور ايران و حفظ امنيت آن و انتقال سريع يگان‌هاي نظامي و گسترش بازرگاني و ترابري و تسهيل در امر مسافرت از مهم‌ترين عوامل ساخت و گسترش شبکه راه‌ها در اين دوره بوده است . از سوي ديگر ايجاد راه ها و برقراري امنيت و تسهيل و بازرگاني، خود موجب پيوند و آشنايي ملت هاي گوناگون گرديد که اين امر مايه انتقال فرهنگ‌ها و باورهاي گونه‌گون گرديد وبسياري از نظرات فلسفي و باورهاي ديني از اين راه ميان ملت ها مبادله شد.
از اماکن تاريخي و توريستي شوش مي توان آرامگاه دانيال پيامبر، چغازنبيل، کاخ آپادانا، شهر شاهي(تقريباً در شمال شرقي آپادانا)، قلعه آكروپل، كاخ شاوور، موزه شوش و هفت تپه را نام برد.


دو شنبه 1 اسفند 1390برچسب:, :: 13:55 :: نويسنده : علی مدیحی
 روش های جدید بالا بردن اعتماد به نفس
خود و دیگران را تشویق به انجام کارهای خوب کرده و برای خوب بودن و شناخت دیگران به عنوان انسان‌های خوب تلاش می‌کنند. آنچه در ادامه می‌خوانید راهکارهایی برای افزایش اعتماد به نفس است که حجت الاسلام مهدی گرجی آن را بیان نموده است:...


ادامه مطلب ...


دو شنبه 1 اسفند 1390برچسب:, :: 13:52 :: نويسنده : علی مدیحی

  کارت اینترنت مجانی

بدو برو ادامه مطلب تا از دستش ندادی

جون تو راسته

 


ادامه مطلب ...


دو شنبه 1 اسفند 1390برچسب:, :: 13:46 :: نويسنده : علی مدیحی

  ترفندهاي هكري

سلام امروز با ترفندهاي جديد براي هك  و امنيت اومدم اميدوارم راضي بشين...
هدف ما اين است كه با افشاي “ترفندهاي هكر” استفاده كنندگان از اينترنت با دانش و ابزارهاي مورد نياز، آمادگي بهتري پيدا كنند تا فريب ترفندهاي هكر را نخورند. 


ادامه مطلب ...


یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 10:37 :: نويسنده : علی مدیحی

  

سایکو نرم‌افزارِِ ِ تحت وب‌ی است که به شما کمک می‌کند قالب وبلاگ‌تان را خودتان شخصاً، به‌سادگی و بر اساس سلیقه‌ی شخصی بسازید؛ بدون این‌که به دانش فنّی طراحی یا برنامه‌نویسی آشنا باشید! 

پس از ورود به سایکو، ابتدا صبر کنید تا صفحه به طور کامل بارگزاری (لود) شود؛ بسته به سرعت اتصال شما به اینترنت، بارگزاری صفحه ممکن است بین ۲۰ ثانیه تا ۲ دقیقه طول بکشد. پس از آن، با تنظیم و تغییر گزینه‌های مربوط به رنگ، اندازه و نوع موارد قابل تغییر، صفحه‌ی سایکو را به فرم وبلاگ موردنظر خود در آورید. در پایان کافی‌ست با کلیک روی گزینه‌ی «دریافت کد قالب» کد HTML مربوط به قالب را از سایکو کپی کرده و در محل «ویرایش قالب» وبلاگ خود، به جای قالب کنونی قرار دهید. برای کار با سایکو نیازی به آنلاین ماندن نیست، می‌توانید در حالت آفلاین نیز به‌راحتی با آن کار کنید. 

هر گزینه‌ی قابل تغییر سایکو یک منوی «راهنمایی» دارد که با کلیک بر روی علامت سؤال آبی جلوی آن‌ (؟) نمایش داده می‌شود. اگر در مورد مفهوم گزینه‌ی خاصی تردید داشتید، حتماً راهنمایی آن مورد را مطالعه کنید و در صورت حل نشدن مشکل با آیدین تماس بگیرید. 

توصیه می‌شود برای کار با سایکو، ابتدا مرورگر رایگان فایرفاکس را دانلود کنید و سپس به‌جای استفاده از نرم‌افزار اینترنت اکسپلورر، با استفاده از آن و با کمک سایکو قالب وبلاگ‌تان را بسازید. 

کار با سایکو بسیار آسان است. کافی‌ست صبور باشید و قدم به قدم، به قالب موردنظرتان نزدیک شوید! 

این شما و این سایکو: 


خبر جدید در (۱۳۸۸/۱۰/۲۷): وب‌سایت templategenerator سرویس مشابهی به زبان فارسی ارائه می‌دهد. ما، در تیم طراحی سایکو، ضمن تبریک به این عزیزان امیدواریم تولّد این سرویس مشابه در دنیای وبلاگ‌های فارسی، انگیزه‌ی رقابتی ما را برای بهبود سایکو (پس از بیش از ۵ سال) افزایش بدهد. 

 



یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 9:28 :: نويسنده : علی مدیحی